Den ger sig inte

Hostan alltså! Jag hostar fortfarande så jag nästan kräks. Tröttheten vägrar också släppa mig. Jag sover hela nätterna vaknar en stund i en host attack men fortsätter sedan sova. Även under dagarna måste jag gå o lägga mig för att sova ett par timmar. Jag kanske har fått den där sömnsjukan??

I går kväll var det en fruktansvärd kväll på jobbet. Konstiga samtal, konstiga körningar, ringde hela tiden så sitta ensam för att planera morgondagen var nästan omöjligt.

Ska strax iväg för att lösa ut min andra karta sluta röka tabletter. Ska upp på en starkare dos from idag. Visst kommer röksuget ibland men inte alls lika mycket som jag trodde. Förmodligen har det varit till hjälp att jag jobbat första veckan, man tänker ju inte lika mycket på att röka när man har  nåt att göra hela tiden. Få se i helgen när man är ledig och kanske blir göralös. I morgon kväll kommer Sofie och Robert hem det blir  ju trevligt och en omställning i vardagen. Har inte lyckats få reda på om de andra tre ungarna också tänker komma eller om de har fullt upp med fester och sina egna liv.

Nu ska jag ta och rycka upp mig och försöka hjälpa Sara få någon ordning i hennes fina lägenhet. Börjar inte jobba förrän kl1145 så jag har ju lite tid på mig för annat idag

ha en bra dag

Kommentarer
Postat av: Cissi

Det är väl inte konstigt att du har hosta?!?

Slutat röka och allt.

Jäklar vad duktig du är som håller i! Jag håller på dig! :o)

2008-09-18 @ 19:22:38
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: Mia

Jaaaa, hostan blir värre ett tag efter man slutat röka, det har jag hört! Åh, vad jag håller tummarna för dig, och är avundsjuk, jag har inte tillräcklig motivation än...

P.S Målaren har varit här idag! ;-)

2008-09-18 @ 19:51:40
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0