Morrn då..

Ja visst numera vaknar man tydligen med tuppen. 0730 vaknar jag klar vaken, kan tala om att det är inte vanligt för frk Ingelsson, jag kan vara en riktig sömntuta. Men med tanke på att det är jobb i morgon bitti så var det ju lika bra att kliva upp och vänja sig.
Solen strålar men det blåser så det känns inte lika skönt som i går. Ska i alla fall ta mig ut strax och se vad man kan hitta på idag.

I efter middag ska vi åka in till Övik. Det är ju skönt att vara på plats när man börjar så tidigt i morgon. Bosse ska meka lite bil under tiden som jag jobbar.  Jag slutar mitt jobb kl 1200 i morgon och gissa vad som händer då??
Jo, varje vår den här tiden så under en helg är det växt marknad. Alla växter kostar ca 10.- och de flesta är perenna blommor, behöver ni undra mera vart jag åker när jag slutar?? Det brukar bli ett par kassar varje vår, jag har ju så stor tomt så jag kan ju ha hur mycket som helst. 
I år är det nog mest mark täckare jag är ute efter. Har jagat ormöga hela våren men inte haft någon tur på tradera. Antingen har jag glömt auktionerna eller så har jag  helt enkelt inte hunnit med. 4 plantor har jag köpt som kommer snart men jag behöver många många flera för att kunna täcka.

Dom säger visserligen att allt inte bara handlar om blommor och trädgård men då vet jag inte om jag hänger med hihi... Nåja lite god mat och lite vin kan säkert också slinka ner i njutningens tid, men då sitter vi ju ofta ute denna årstid och då är det väl skönt om det blommar runt omkring, eller??

Nu ska jag ut o se om hammocken är ledig eller om Limpar redan intagit sin position för dagen

ha de!!

Kommentarer
Postat av: lillemor

har med åldern at göra det där tror jag..jag e också uppe 7.30 vi börjar visst bli risiga hihihi. klart som sjutton det ska blomma och lukta gott runt en. oj oj gissa om man skulle vilja följa med på den där växtmarknaden hihi,..

2008-05-30 @ 11:51:06
Postat av: Margaretha

Mmmmm låter jättemysigt , hade varit kul att kunna gå på den där marknaden.....Hoppas att du hittade mycket fint :D

Kram

Margaretha

2008-05-30 @ 20:07:06
URL: http://catfriend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0