Tråk

Idag har min dotter som jag tidigare berättat om övningskört för första gången, och gissa om jag är  imponerad?? Hon var så himla duktig!! Hon har tidigare aldrig suttit bakom ratten, men hade inga som helst problem. Sådan mor sådan dotter, hon kommer att bli en liten rally Hulda, jag är säker på det. Jag som i vanliga fall är ett nervvrak i bilen när jag sitter bredvid, hade ju varit skit nervös, men det var ingen som helst fara utan hon kändes jätte säker, kul!!        


Nu är det Hockey på tv som gäller och i vanliga fall min bad kväll, men jag känner faktiskt inte för ett bad i kväll, börjar bli lite less på det.
Har fixat lite tvätt och sånt oviktigt som i alla fall måste göras.

Kan för övrigt meddela att till slut fick Sara tag på en kompis som gärna köpte en biljett och följde med på Kent, så lyckan var stor, så skönt att allting löser sig.

I morgon är det äntligen fredag o det ser jag fram mot. Har förberett allt göra hemma så i morgon ska jag verkligen unna mig att göra ingenting! Fast då kommer det väl att vara dåligt väder förstås...

Ha en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Visst är det som du säger! Man bör leva livet med "lätt bagage", grejor kan bli väldigt betungande! Lagom är alltid bäst, jag är ingen samlare av varken pengar eller saker, jag samlar på livsupplevelser istället! Kul att din dotter är duktig bakom ratten, det håller ju ner kostnaden på körskolan också (vilket är jättedyrt)! Håller med dig: Skönt med fredag imorgon! Ska umgås med mellandottern, äta middag ihop och så...Ha en skön kväll! Stor kram/Kerstin

2008-03-06 @ 21:08:45
URL: http://tankeverkstaden.blogg.se
Postat av: Mia

Nu Cilla har jag fått mina fröer, så i helgen ska det bli sådd! Det gick fort att få dom efter att jag hade mejlat ;-)
Vad kul med dottern och att det gick så bra med körningen (även om det kan vara jobbigt att sitta bredvid)! Lycka till även i fortsättningen!

2008-03-06 @ 21:31:54
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: Nilla

God morgon...va kul att det gick bra för dottern och att du höll dej lugn det brukar väl vara det svåraste...ja idag är det fredag och det känns skönt...undrar om vi hinner möblera om sovrummet det har vi sagt i två helger irad fast helgerna blir ju fullspäckade....kram kram

2008-03-07 @ 07:19:40
URL: http://fnilla.blogg.se
Postat av: maria

å suck...om det ändå hade varit lika enkelt för min dotter att ta körkort!!!! Hon kämpar fortfarande med det....kuggas om och om igen! Men hon ger inte upp, DET har hon nog fått efter sin mamma...hihi....stönlägg!!! Bra egenskap...ibland!

På tal om stönig....är inte det där Bossebeteendet likt alla karlar. De ska till jobbet till varje pris!!! De är oumbärliga där tror de! Sen ligger de och är dösjuka hela helgen när man hade tänkt att ha lite kul med dem!!!!

Nu hoppas jag att ni kommer iväg på kalset till helgen...båda två!!!

Ha det mysigt Cilla!

2008-03-07 @ 11:00:50
URL: http://nightviolet.blogg.se
Postat av: Lillemor

hej gummna.håller tummarna för fint väder.- här e det toppen.. ha en underbar helg. kram!

2008-03-07 @ 11:39:57
Postat av: Inger

Vaa, hoppade du över badet.. Önskade att jag hade mera tid för att göra härliga bad..
kul att det gör bra för Sara..

Trevlig helg.
Kram

2008-03-07 @ 13:07:58
URL: http://IngerEmksson.blogg.se
Postat av: Inger

hihi, ja jag tycker att det är kul att det
går bra för Sara med övningskörningen...
men det förstod du nog.. hihi

2008-03-07 @ 13:09:38
URL: http://IngerEmksson.blogg.se
Postat av: Millapilla

Hej! Håller tummarna för fit väder! Vi hade sol innan..men nu regnar det! Ha en riktigt trevlig helg.kram

Postat av: Millapilla

Åh sorry ..menar fint väder ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0