Veckoslut

Inte för att det känns så annorlunda mot andra dagar egentligen men.... Denna helg har vi åter igen grävare på plats för att fortsätta med gårdens arbete.


Nu är det väl sista gången har är här och det börjar sakta men säkert se ut som den struktur som vi vill ha. Han har även varit längst inne på gården och plockat undan en hel del sten där mitt framtida växthus ska stå. Det blir faktiskt jätte bra.

Magnus och Malin är på plats för att göra i ordning källar lägenheten inför midsommar helgen och Malin och jag åkte i väg till Kramfors för att shoppa lite nödvändigheter på bla Dollarstore. Väl hemma igen underhöll Kattis barnen,  Linn och Leo så Malin fick packa upp i lugn och ro.


Sedan har jag gått an med grästrimmern och försökt få undan allt ogräs som gärna vill poppa upp överallt där jag inte vill ha gräs.
Min slänt blommar och visar sig från en av sina bättre sidor idag

I torsdags var jag på min promenad till det gamla torpet för att se om det fanns några vackra blommor man kunde plocka, men en hel del fint fanns det men inga blommor



Där ute ligger Högbonden. Högst där uppe är en gammal fyr som numera är vandrarhem. Ett fik med mat finns även där, det är verkligen jätte mysigt där ute. Vi åker alltid dit någon gång under sommaren för att gästa Ove och Kajsa som driver stället.

I kväll så blir det grillning, egentligen inget ovanligt för oss när det är sommar. Både jag och Bosse älskar grillad mat. Det blir alltid så mycket mat när Malin är med, hon är en verklig klippa när det handlar om att fixa mat och fika.

I morgon är det jobb som gäller igen. Börjar kl 13 och hoppas vara hemma här igen vid 2100. På tisdag drar jag upp till Britt så det lutar åt en vecka med lite fram och tillbaka körning.
Men nu blir det i alla fall en liten tupplur i sängen tror jag .

Kommentarer
Postat av: Millapilla

Så mysigt ni har det och jag skriver det igen...ni bor så vackert! Ha det så bra med syrran och din mamma och kör försiktigt! Kram på er

Postat av: nilla

Hej du

Härliga kort tänk vad fint det kommer och bli med växthus och allt.Slänten är fin..

Ha det gott

2008-06-14 @ 23:01:23
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: Inger

Härliga bilder,, synd att blommorna blommar över så fort..blir fint bland dina satta blommor,,

Ha en fin resa hem till gården och Britten..

Kram

2008-06-15 @ 21:47:45
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Fia

Åh jag längtar till Bönhamn nu med!

2008-06-16 @ 17:59:37
URL: http://entersofiesworld.blogg.se/
Postat av: anneli

Hej!

Kul att du hade tittat förbi på min bloggis. Alltid kul med nya bekantskaper...hmmm Kramfors, ligger inte det i närheten av Sundsvall...Har släkt i trakterna...Nåväl, vad det verkar hända saker på tomten! Och vilket vackert torp. Ni bor fint! Perfekt Midsommarmiljö! Hoppas nu inte knotten biter upp er också, här är dom vidriga just nu.

2008-06-16 @ 18:09:07
URL: http://nygamalajag.blogg.se/
Postat av: Maria

Bra Cilla...hahaha...nu blev kjell lite intresserad igen...Högbonden såg ju spännande ut tyckte han! Ett litet steg närmare ett besök tror jag....haha!



2008-06-16 @ 21:02:33
URL: http://nightviolet.blogg.se/
Postat av: Mia

Jaaa, jag säger det en gång till, du bor underbart fint!

2008-06-18 @ 21:01:41
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0