Lördag hela veckan??

I går gick jag ner till klipporna för att ha det skönt. Det var första gången för denna sommar och gissa om jag njöt. Det blåste en lätt bris och så varmt. Hade inte tänkt stanna länge bara sitta där nere o läsa en liten stund. Men helt plötsligt hade det gått nästan 2 timmar.


Ser ni? Inte en krusning på vattnet. Fortfarande lyser ju vattnet med sin frånvaro. Och det känns lite oroväckande att det aldrig vänder. Det har ju visserligen blåst nordligt väldigt länge och då vet man ju att vattnet flyttar lite, men vi har aldrig haft så här lite vatten så här länge tidigare. Jag är lite orolig över detta, tänk om vi ska behöva ha så här lite vatten i fortsättningen?

Tänk allt det här vita, där brukar det vara vatten, då förstår ni min oro.

I går kväll fick jag för mig att jag skulle baka bullar och mat bröd. Lika bra att ta bägge sorterna med en gång. Jag får ju i allafall ont när jag bakar så då kan man ju baka allting med en gång, så har man liksom gjort bort det. Dessutom var jag ju ute i solen alldeles för mycket i går. Så natten som varit har inte varit någon njutning direkt. Solfrossa, behöver jag säga mera?? Och dessutom en rygg som värker konstant i dag. Nåväl jag vet ju varför, det är ju tack vare att jag inte varit försiktig igen, så skyll mig själv.

I dag har jag alltså knappt varit ute. Inte förrän kl var över 12 och den starkaste solen mildats av lite gick jag ut. Nu har jag suttit och angagerat mig i mina naglar. De har jag inte brytt mig om på över en månad. Har liksom inte varit lönt, de har ju ändå gått sönder när jag grejat med allting på tomten. Men nu har jag fina naglar igen lagom till studenten i morgon.

Johan tar ju studenten i morgon och då måste jag ju bara ha fina naglar.....Ska bli otroligt kul att se alla åka omkring i sina fina vita mössor. Det är ju 2 år sedan Sofie vinkade med sin mössa, känns så länge sedan. På lördag är det bal och då ska jag återigen stå och kika när han kommer åkande uppklädd för balen. Tycker det är så  himla kul allt det här. !
Nu blir det ju 2 år innan nästa tar studenten och då är dom ju 2 st, få se hur vi kan ordna den mottagningen. Jag vet ju att Kattis vill gratulera Sara och tvärtom, kan bli lite stressamt.... Nåväl det är några år dit vi kommer kanske på nåt.

Ska visa er alla fina kort på Johan sen får ni väl se själv.

Ikväll ska vi grilla lite har jag bestämt. Bosse behöver ju inte kliva upp lika tidigt i morgon, så lite grill och lite vin så här mitt i veckan har väl ingen mått dåligt av eller hur??

Kommentarer
Postat av: britten

Men oj ! har ni sååå lite vatten fortarande..jag känner knappt igen mig....hälsa Johan

2008-06-04 @ 21:17:05
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: britten

Men oj ! har ni sååå lite vatten fortarande..jag känner knappt igen mig....hälsa Johan

2008-06-04 @ 21:17:34
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: maria

Jo....NÅGON har mått dåligt...hehe!

2008-06-05 @ 00:35:49
URL: http://nightviolet.blogg.se/
Postat av: lillemor

nej precis! det har inget dött av.det gör ni rätt i !njuut! kram!

2008-06-05 @ 12:53:41
Postat av: Mia

Helt rätt gjorde ni igår L

Konstigt att det är så lite vatten... :/

2008-06-05 @ 19:10:22
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det var lågvatten!

Här är det vattenbrist och också väldigt lågt vatten.

Hoppas du får en skön helg!

2008-06-05 @ 19:48:24
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: Inger

Ha det underbart på dina klippor, låter härligt.

Trevligt att gå på studentfest, vi göra likadant idag..Hoppas grillmaten smakade mums,, ja det brukar ju oftast göra det.

Varm Nationaldagskram till dig,.

2008-06-06 @ 11:00:10
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Margaretha

Hoppas att du har haft en härlig helg i solskenet...hoppas att vattnet återvänder så småningom.. :D

Kram

Margaretha

2008-06-08 @ 19:09:30
URL: http://catfriend.blogg.se/
Postat av: lillemor

ja vi har haft det toppen. men du..det kommer det kommer. e väl bara att du ordnar till en ledig helg??sätt dig på tåget vettja..

hoppas ni får en toppen sommar.kram

2008-06-09 @ 09:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0