7 dagar

har det tagit sen  jag skrev sist. Naturligtvis har jag som vanligt hunnit med en del. Veckan som var måste jag säga var helt ok vädermässigt fast blåsigt och kallt på eftermiddagarna.
På tisdag fick vi främmande som hade med sig en helt underbar blomma i kruka till oss (bilden får ni se sen)

Onsdag latade vi oss så till den milda grad att jag inte ens orkade göra mat utan vi åkte till grannbyn Barsta och intog middag där. På torsdag åkte jag alltså in för att jobba mina sista pass innan semestern. När jag väl var hemma igen på fredag em så kan ni lita på att det verkligen också blev semester.
Ett par vänner dök upp och det blev lite god grill och senare på kvällen bar det av per båt till Barsta och pubkväll i skärgårdsmiljö.
Lördag var det ett underbart väder och vi packade båten och drog iväg ut på klipporna.


Kvällen tillbringade vi tillsammans med svåger och svägerska, mycket trevligt! På söndag drog vi iväg till Holmträsk för att njuta av sommaren på landet tillsammans med Britt och hennes man.  De bjöd på en mycket trevlig grillmiddag och kl blev ganska sen innan vi intog sovställning den kvällen. Vi har ju alltid så mycket att prata om. I går åkte vi in till Åsele för att träffa mamma och njuta några timmars marknad.
Jag är ju i stort sett uppvuxen med Åsele marknaden och den inbjuder varje år till att man träffar många vänner som man inte träffat på många år.
När vi så anlände tillbaka till Holmträsk hjälptes våra män åt att få båten i sjön. Det är så tragiskt däruppe med vattenståndet i sjön. Ingen vet väl riktigt vart vattnet tagit vägen men lite vatten är det i allafall.



Min gamla lekstuga finns kvar, den används numera som fiskebod!


Det är i allafall roligt att komma "hem" och se vad fint allting blir. Jag är verkligen glad att min syster tog över gården och för allt fint de gör och att en annan kan komma "hem" ibland och få ta del av byn och allt det vackra runt omkring. Naturligtvis menar jag då inte att det är roligt att få ta del av knott och svemygg, men de är naturligtvis en del av mina minnen när man är hemma vid havet igen.

Dessutom sitter jag nu vid en ny egen dator!! Tack för det Britt och Björn. Jag har verkligen lidit av data abstinens. Men nu ska jag försöka ta igen lite. I kväll är det åter grundhällan som gäller för lite grill i goda vänners sällskap och i morgon tror jag nog jag ska åka och hämta hem Sofie. Hon sitter sjukskriven i Härnösand där förkylningen slog till så hårt så hon tappade rösten fullständigt och fick en fruktansvärd hosta och då förstår ni väl att hon måste få komma hem till mamma??!!
På torsdag kväll kommer Sara och Gustaf och jag tror att Kattis anländer i morgon och då borde väl även Johan komma. Då var vi äntligen fulltaliga igen, det var länge sen sist. Skulle vilja ha i allafall en sommar dag med ungarna att åka på lite båt utflykt för sol och bad. Vi får väl se vad vädret kan bjuda på .

Återkommer snart igen.

Kommentarer
Postat av: Sus i dus en desperat lyxhustru!

Låter som om du haft det riktigt trevligt!

Älskar verkligen Bönhamn och att sitta där och fika, men jag blev lite irriterad på all trafik som kör som galningar in i byn! Kan de åtminstånde inte ta det lugnt när man har barn som går utefter kanten...



Kram Sus

2008-07-22 @ 21:29:23
URL: http://sus68.blogg.se/
Postat av: Nilla

God morgon

Det låter som du har haft en bra vecka..kul med den nya datorn..och helt klart inget är bättre än mamma när man är risig må så gott

2008-07-23 @ 07:06:53
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: britten

Tack för titten...det var trevligt.



Vad roligt att du sitter vid en egen dator igen.



I Sthlm ska det bli kanon väder nu så jag ska ta igen lite missad sommarstockholm tid...ha en underbar fortsatt semester../ kram

2008-07-23 @ 09:45:04
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: maria

Vad mysigt ni verkar ha det! Det är ju så kul att hitta på sådana där vardagsaker...det är de man minns bäst! Finns det något bättre än att ligga på varma klippor en het sommardag??!!



Men var det inte dig Kjell pratade med??? Vem var det då tro??? Jag skulle ringa upp henne hälsade hon...men det är inte så lätt när min förvirrade karl tagit emot samtalet och glömt namnet! Ingela trodde han, men jag känner ingen ingela...då tänkte jag på Ingelsson...men det var ju också fel....! KARLAR!!!

2008-07-24 @ 00:07:39
URL: http://nigtviolet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0