Krig?!

Det var vad min läkare sa idag "nu är det krig". Hoppsan tänkte jag, det kanske var att ta i men jag förstår honom. Om jag känner mig misstrodd så måste ju han också känna så.

Han förklarade för mig att vårdgarantin fungerar som så  att om jag inte får behandling inom 3 mån har jag rätt att söka till annat landsting för vård och vårt landsting bli skyldig att betala notan.
Efter att ha undersökt mig  skrev han ytterligare ett intyg till förs-kassan, och som han sa "jag vet inte hur mycket mer jag kan skriva, har ju redan skrivit allt som går att skriva, varför förstår de inte" Nu har han skrivit
" Ej helt arbetsför mer än halvtid i nuläget pga ländryggsvärk med intermittent utstrålning i vä ben som förvärras vid långvarigt gående/stående/sittande. Förutsättning att ens klara arb på halv tid är att hon slipper detta. achillesrefl saknas helt vä." Plus en mycket annat.
Ska i morgon ringa förs-kassan igen, få se vad som händer.

I övrigt har vi vinter igen!! Det har vräkt ner snö hela dagen. Helt sjukt! jag som trodde det var vår o beställde en massa fröer.

Sara gick i väg precis till sitt jobb, jobbar ända fram till kl 21 o då blir det till att springa hem för då börjar ju Lost, det är hennes o mitt favo program på onsdagar.
I morgon ska jag göra några timmar på cafét innan jag ska till tandis, ska ju även få min massage via örntaxi, skönt! Sedan bär det iväg hem, ska försöka hinna med att skaffa färg till mina väggar i sovrummet. Syster yster har ju skickat några grejor med min svåger som varit i sthlm så nu måste jag bara få ändan ur vagn o fixa vårt sovrum.

Har via blocket köpt ett vitrin skåp (ikeas Bertby) det ska vi hämta på lördag få se om det inte slinker ner nåt mera då när man ändå är ute o shoppar. Jag måste ju egentligen hålla hårt i min plånbok nu ett tag, bilen ska ju lösas ut så småningom och man vet ju inte hur det blir nu med ersättning från förskassan. Men allt brukar ju lösa sig så vi hoppas väl på det bästa även denna gång

Ha en fin kväll

Kommentarer
Postat av: Lillemor

men vad skönt att du har en sån doktor i ryggen. det låter bra det han skrivit. hopaps att dom fattar nu då. men det måste ju kännas förjävligt för honom också. dom tror ju inte på hans kunannde med andra ord.
dom ska from juli tror jag det var. sluta med fk läkare nästan helt. och istälelt "utbilda " läkarna till att "förstå" hur fk tänker. så att läkarna kan fixa alltihop. det tror jag blir bättre. dom har ju åtminstone en kontakt. det har ju inte fk. helt sjukt hur dom (FKs läkare) kan ens bedöma nåt genom fem minuter och tre rader på en lapp..
låter fint med "omgörningen" får kolla på det i sommar hihi
kram

2008-02-27 @ 18:23:28
Postat av: Inger

Det verkade ju var en bra läkare, som var förstående..
Lycka till med allt i sovrum och tapeter..
Kram

2008-02-27 @ 18:39:43
URL: http://IngerEmksson.blogg.se
Postat av: maria

Det där tänkte jag också på förut, det där med vårdgarantin.
Om det inte vore så långt för dig att åka så skulle jag rekomendera dig att söka till Arvika sjukhus här i Värmland. De är HELT suveräna på ortopedi där!!! Det är ett litet sjukhus med bra och omhändertagande personal. Erkänt duktiga!!!!

Om du väljer det sjukhuset så är det obligatorisk rekreationsvistelse hos mig innan du åker hem.
Välkommen!

2008-02-27 @ 21:19:57
URL: http://nightviolet.blogg.se
Postat av: britten

jag har läst om sjukhuset i Arvika...du kanske ska prova Värmland om det inte händer nåt på ortopeden i S vall..har du fått " väskan " eller Bo menar jag..hi hi ( nä men just ja du är ju kvar i övik

2008-02-27 @ 22:15:29
Postat av: Kerstin

Va glad jag blir att höra om en läkare med lite "ryggrad". Läkarna skulle ha satt ner foten som yrkesgrupp när FK börjar jiddra med deras utlåtanden! Det är ju faktiskt att ifrågasätta deras medicinska kunnande och idiotförklara dem! Lycka till och ha en bra dag! Kram/Kerstin

2008-02-28 @ 08:29:54
URL: http://tankeverkstaden.blogg.se
Postat av: maria

Hej igen Cilla!

Jag blev förb... i natt och fick ur mig en blogg om F.K-spektaklet. Jag hittade en bra notis om det och gick igång....

Läs mina två bloggar Är Nalle puh död och forts. försäkringskassan. Kanske inte mycket till tips men ändå.....

Kram och gör som storasyster Britt säger: Åk till Värmland....! Jag tar hand om dig efter operationen!

2008-02-28 @ 09:04:38
URL: http://nightviolet.blogg.se
Postat av: Millapilla

Låter som en kanonläkare du har! Hoppas nu bara FK kan fatta oxå. LYCKA TILL MED ALLT! Ha en bra dag kram

Postat av: Cissi

Låter som en bra läkare! Hoppas nu det går bra med FK!

2008-02-28 @ 17:15:13
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Mia

Nu hoppas jag att dom lyssnar till din läkare!
Lilla Cilla, det ska bli kallare här i helgen, så jag tänker som du...att våren var ju på gång!

2008-02-28 @ 18:24:01
URL: http://www.matmia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0