Kväller....

Ja visst nu e de kväller. Och det känns minsann kan jag lova. Är inte van längre att kliva upp kl 0400 på mornar.  Jobbade till 1400 och sen åkte jag direkt till Arenan.  Jag har ju numera privat chaffis så hon stod utanför Taxi och väntade när jag slutade.  Hihi på det där viset kan man minsann bli bortskämd, privat chaffis....

Matchen gick väl inte så där jätte bra, förlust men det var bara den andra förlusten och damerna är klara för semi. Det svider lite i mitt hjärta men det blir inget live tittande för min del i helgen.  Bosse hade ju planerat en helg i Sundsvall med Lars Vegas jul show och hotel, tyvärr var det ju så tokigt att vi tog fel på helg och ja...missarna man gör, ni vet.. Nåja jag får kika lite på Tv när de sänder finalerna.

Jag åker hem till Bönhamn på fredag kväll och det ska bli fantastiskt skönt. Ser på era bloggar runtomkring hur jul fint ni alla har det men jag ska ta itu med mitt på måndag hemma.  Till veckan jobbar jag tis, ons, lör och söndag så emmellan där hinner jag få lite jul.

I morgon börjar jag inte förrän  kl 16 så då ska jag faktiskt ta och göra stan och shoppa lite, det kan man väl behöva efter allt jobb och all sport.

Bosse är på herrmiddag och Sara ute o kör bil så jag ska faktiskt passa på att bädda ner mig i soffan med en bra bok, risken är väl att man somnar men det är väl smällar man får ta.

Ha en mysig onsdag kväll

Kommentarer
Postat av: Nilla

Goo morgon...

Jag är glad att slippa åka o jobba 4 på morgonen låter tufft...kramkram

2008-12-11 @ 07:46:39
URL: http://fnilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0