Ahhh......

Vilken dag!!! Tänk att man syr i hop dessa körningar varje söndag kväll,att man lyckas helt otroligt!! Men som vanligt är man fullständigt koko i huvet efteråt.
Tänk er att sitta och planera och slinga ihop olika adresser för ca 30 bilar med 4 pers i varje. och sedan måste man göra om det 10 ggr innan allt är klart, man blir helt slut i huvet tillslut.

Äntligen hemma hos Sara och i morgon är det ledig dag med curling som gäller. Ska sälja biljetter mellan 12-16 och annars bara njuta av titta på.
Nu blir det teori förhör, det drar ihop sig till uppkörning och det är alltså teori förhör på hög nivå varje dag.

Damerna vann sina matcher idag och har totalt vunnit alla sina matcher. Hoppas ni såg matchen i svt24. Det var en kanon match. Slutade med vinst för våra damer med 9-8 efter en skilje omgång. Det stod alltså 8-8 efter sista omgången. Men eftersom det aldrig kan sluta oavgjort så blev det en skilje omgång som våra tjejer vann. De har nu spelat 3 matcher och vunnit samtliga och leder sin grupp

Herrarna förlorade sina båda matcher igår, det gick inte alls bra för dom. men idag är de på g igen.  De har nu 2 förluster och 2 vinster vet inte i nuläget var Sverige ligger eftersom alla matcher inte är färdigspelade ännu

Det är ialla fall ruskigt spännande. 1200 på eurosport i morgon är det curling och på svt24 kl 1200 och kl 2000 missa inte, det är en underbar sport att titta på.

Ha en underbar måndag och är rädda om er!

Kommentarer
Postat av: Stintan

Hej där!



Jag tittade inte på curling igår..men håller med dig; det är en trevlig sport att se på TV. Vi har ju haft..eller kanske har..duktiga tjejer från Härnösand (lag Timan)..samt bra herrlag från Sollefteå (lag Hasselborg)...är de med fortfarande?



Jaa..förstår att det är körigt att få ihop körtiderna med personer som ska åka med



jag har ju bara behövt göra körschema en gång/per år..skolskjutsar för grundskolan och särskolan..det var ju litet pillrigt..men som sagt, bara en gång/läsår.



Ha det gott där ute i havsbandet!



kramen från Stintan

2008-12-08 @ 13:04:52
URL: http://silfverstinta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0