Egoistiska tankar

Jo men visst är det så. Men det handlar ju om MIN blogg eller hur?? Självklart blir det egoistiska tankar, det är ju meningen med en blogg liksom. Fick en kommentar på min mail att jag skulle vara en bitch eftersom min blogg bara innehåller egoistiska tankar.
Till personen som skrev så vill jag säga "Min blogg är min!! Och om det inte passar, gå inte in här. Min blogg är jag, det är jag och mina tankar, det som är mitt, passar det inte så stick härifrån"

Jag känner mig för övrigt väldigt tillfreds med mig själv i kväll. Min man och jag har kommit till ett beslut som känns väldigt bra för oss. Vi har inte bara diskuterat det inom oss utan hela släkten har tagit del av det hela och det känns bra, vi går  vidare.

Det är kallt i Bönhamn och jag är trött efter veckan som varit. Har ju inte klivit upp 03.50 på två år så vad annat kan man vänta sig??

Nu skriker mina vänner där nere efter mig och jag bör återvända o ska så göra men jag vill bara tacka er för de vänner ni visar att ni är fast ni kanske inte vet det. Många av er vet i allafall varför jag just nu satt in kommentars granskning. Hoppas kunna släppa på den snart men jag vet ju att ni förstår.
Det är lite tungt nu, vissa människor är bara inte vad de utger sig för att vara.

Kommentarer
Postat av: maria

Nu förstår jag ingenting?
Jag har gått tillbaka och lusläst dina inlägg och jag hittar INGET som skulle vara egoistiskt!!!!!
Personen måste vara VÄLDIGT duktig på att läsa mellan raderna.......eller ha väldigt konstig uppfattning om vad egoism är!!!!
Du har ju en helt vanlig blogg med helt vanliga vardagshändelser om helt vanliga saker!!!!!
Konstig typ du råkat ut för!!!!!

Men jag vet ju att det finns mycket knepigt folk här ute bland bloggarna och jag undrar varför de gör sig sånt besvär att läsa och kommentera om det nu är så att de tycker att man är så inskränkt och korkad som de skriver!!!!

Har de inget eget liv? Vill de bara förstöra? Är de avundsjuka?

Ja, jag vet inte Cilla men de är inte ens värda att läsa det vi skriver!!!

Och Tack för din kommentar....visst ska vi ha kul när vi kommer upp till er!!!! Då ska vi bli ännu mer yra i huvudet...hihi!

Kram på dig min vän....och ha det så bra idag. Det ska jag också ha....men inte Kjell...hihihi! Han ska sona sitt brott ett tag till!!!!!!!

2008-04-27 @ 07:48:36
URL: http://www.nightviolet.blogg.se
Postat av: britten

Härligt sis...bestämda kliv frammåt i goda beslut...

2008-04-27 @ 09:07:16
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Mia

Självklart ska du skriva vad som faller dig in, dina tankar och ditt liv, det är väl därför man har en blogg....i alla fall så är det så för mig, har inte haft en tanke på nå't annat! Men, men...en del ska ju reagera på allt, så är det tyvärr. :/
Det är ju det som är roligt att läsa, tycker jag.
Ha det gott, även om inte värmen är här idag!

2008-04-27 @ 10:09:59
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: Inger

oj, smyger bara in för att önska dig en trevlig söndag.. Hoppas solen tittar fram och värmer dig en smula..idag är det lite mulet i sthlm men varmt o skönt ändå.
Kram

2008-04-27 @ 11:04:08
URL: http://IngerEmksson.blogg.se
Postat av: Lillemor

hej vad jobbigt att du inte kan fa ha bloggen som du vill. hm. angående semester så har vi ingen..inte mer än att vi ska till turkiet. sen e det inge mer ..och att ta husvagnen upp till er kostar runt 15000 i bara bensin.. husvagnen e inget man åker på semester i hahahha tre rum och kök e det ..
så nej. men kanske man kan komma över en helg eller nåt,men då blir det bara jag i så fall.
men vi får se vad det blir.men tackar så mkt för inbjudan och lovar att ta förslaget en annan gång. men då själv . men nu e jag alldeles för dålig för att ens tänka tanken på så lång resa. men.. e du/ni åt detta hållet så e det bara att hojta. chansen kanske
är större att ni mår bättre .. ha det så bra det går nu gumman kram!

2008-04-27 @ 12:37:44
Postat av: Natalie B

Hej!

Tyvärr var det inte du som vann det hemliga paketet i min senaste bloggtävling.
Men nu har du chansen att tävla hos mig igen och denna gång behövs ingen motivering!

http://natalieb.blogg.se/1209287036_tvla.html

2008-04-27 @ 12:38:00
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: Cissi

Egoistisk? Det var det dummaste jag hört! Som du säger, det är ju din blogg.
Och VARFÖR får man inte vara egoistisk ibland??
Sådant gör mig förb..ad!
Kram
Cissi

2008-04-27 @ 12:55:50
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Agnetha Ersson Eriksson

Visst är det tråkigt med människor som fäller dessa knäppa kommentarer. Oftast handlar det om att det inte har ett eget liv. Jag är också "egoistisk" isåfall som bara skriver om det som händer i mitt liv. Fortsätt fingrarna flöda över tangenterna. Vi har yttrande frihet i Sverige.

2008-04-29 @ 08:10:40
URL: http://metrobloggen.se/atenga

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0